Referanser

Østlandske VVS har levert flere bolig - og næringsprosjekter de siste årene. Vi har også løpende service - og rammeavtaler med profesjonelle aktører.


RØDTVEDT BARNEHAGE
Rødtvedt barnehage ble utført som en totalunderentreprise for Hent.Klikk for å endre bildet LILLESLOTTET BARNEHAGE
Lilleslottet barnehage ble utført som en totalunderentrepreise for Hent. Barnehagen er en sjuavdelings barnehage og ble bygget som plusshus, og oppført etter BREEAM Very Good.

BRÅTENALLEEN BARNEHAGE
Bråtenalleen barnehage ble utført som en totalunderentreprise for Hent. Barnehagen er et 1100 kvm stort plusshus og ble oppført etter BREEAM Very Good. Østlandske VVS leverte komplett sanitæranlegg, varme - og kjøleanlegg basert på væske/vann varmepumpe tilknyttet brønnpark og heldekkende sprinkleranlegg.
Barnehagen ble overlevert 3 kvartal 2017.


KVARTAL 33, LILLESTRØM
Kvartal 33 er utført som totalunderentreprise for Seby as, og ble overlevert byggherre 4.kvartal 2017.GLADENGVEIEN
Gladengveien på Ensjø i Oslo er utført som en totalunderentreprise for Veidekke entrepenør med Obos som byggherre. Prosjektet består av til sammen 132 leiligheter og parkering. Østlandske VVS leverte både prosjektering og utførelse av innvendig og utvendig sanitæranlegg, vannbårent varmeanlegg tilknyttet fjernvarme og heldekkende sprinkleranlegg.


RODELØKKA STUDENTHUS
Rodeløkka studenthus ble utført som entotalunderentreprise for Veidekke hvor Østlandske VVS utførte både prosjektering og utførelse av vvs-arbeidene.
Studenhuset er lokalisert i Trondheimsveien 25 og består av 140 studentboliger med nærings og garasje i underetasjen. Vi har levert utvendig og innvendig sanitæranlegg, vannbårent varmeanlegg tilknyttet fjernevarme, radiatorer i leiligheter og fullsprinkler alle etasjer.


MATHALLEN
Østlandske VVS hadde rørarbeidene da den gamle industrihallen ble rehabilitert og og omgjort til et matmarked med matbutikker og serveringssteder i 2012. Prosjektet var byggherrestyrt totalunderentreprise og besto av ca 30 butikker, serveringssteder og andre bedrifter. Vi leverte innvendig sanitæranlegg, vannbårent varmeanlegg, tradisjonelt sprinkler anlegg, seksjonsvis vanntåkeanlegg og vannbårent luftkjøleanlegg.


TOYOTA
Toyota Økern ble utført som en totalunderentreprise hvor Østlandske VVS leverte både prosjektering og utførelse av vvs-arbeidene for Aspelin Ramm. Vi hadde også koordinering av de tekniske fagene. Prosjektet er et bilsenter på ca 18.000 kvm med verksted, salgsavdeling og kontorer for Toyota. Vi leverte utvendig og innvendig sanitæranlegg, vannbårent varmeanlegg tilknkyttet fjernvarmeanlegg, fullsprinkler alle etasjer og luftekjøleanlegg i store deler av bygget. Prosjektet hadde høyt fokus på estetikk med nedfeltet viftekovenktorer langs glassfasade og gulvstående konvektorer i øvrige arealer.

NRA
NRA-prosjektet består av ett verkstedbygg og ett laboratoriebygg for Nedre Romerike avløpsselskap. Prosjektet ble gjennomført som en generalentreprise hvor Østlandske VVS leverte det rørtekniske anlegget.
NRA bygger er lokalisert langs Nittelva i Strømmen og består av to separate bygg; et verksted og et laboratorium.
Vi utførte arbeider med innvendige og utvendig sanitæranlegg, utvidelse av fjernvarmeanlegg og vannbårent gulvvarmeanlegg med gulvvarme i alle arealer.

COMMAXMAXBO VÆKERØ

BOGERUD BARNEHAGE
Bogerud barnehage ble utført som en totalentrepreise for Hent. Prosjektet omfattet 12 avdelinger og ble oppført etter BREEAM Very Good. Bygget ble satt opp i massivt tre, og overlevert 3 kvartal 2018

HAUGENSTIEN BARNEHAGEN
Haugenstien barnehage ble utført som en totalunderentreprise for Hent. Barnehagen er et 790 kvm stort plusshus og ble oppført etter BREEAM Very Good. Østlandske VVS leverte komplett sanitæranlegg, varme - og kjøleanlegg basert på væske/vann varmepumpe tilknyttet brønnpark og heldekkende sprinkleranlegg.
Barnehagen ble overlevert 3 kvartal 2017.


KRUTTVERKET
For Bakke as hadde Østlandske vvs as kontrakt for utførelse av vvs-installasjoner i 21 rekkehus på Kruttverket i Nittedal. Oppdraget besto av leveranse og montasje av varme- og sanitæranlegg.

KJERULFSGATE BO- OG BEHANDLINGSSENTER
Kjerulfsgate 38-42 er utført som en totalunderentreprise for Kruse-Smith med Skedsmo kommune som byggherre, og ble overlevert i november 2015. Prosjektet består av 86 omsorgsboliger med eget aktivitetssenter, fellesarealer og base for hjemmetjenesten.
Østlandske VVS leverte alt av utvendig og innvendig sanitæranlegg, vannbårent varmeanlegg tilknyttet fjernvarmeanlegg og 1000m2 gatevarme. Vi leverte også et heldekkende sprinkleranlegg som oppnådde full score ved uavhengig kontroll.


SOLHEIM TERRASSE
Solheim terrasse ble utført som en totalunderentreprise hvor Østlandske VVS utførte både prosjektering og utførelse av vvs-arbeidene.
Prosjektet besto av 49 selveierleiligheter på Solheim i Lørenskog, hvor vi leverte utvendig og innvendig sanitæranlegg med plassbygde bad og WC-rom. Vi sørget for videreføring av kommunale hovedledninger, vannbårent varmeanlegg tilknyttet fjernvarmeanlegg, vannnbåren snøsmelteanlegg i innkjøring garasje og heldekkende sprinkleranlegg.


NORDRE KVARTAL
Vulkan Nordre Kvartal er Østlandske VVS sitt største oppdrag så langt, bestående av boliger 11.200m2, næring 5.500m2 og parkering 12.600m2.
Vi har levert prosjektering og utførelse av rærtekniske løsninger innenfor sanitær, varme, kjøling og sprinkler. Trykk her for mer informasjon om prosjektet
OSL GARDERMOEN - FORBREDELSER T2
OSL VIP-HUSET
VIP-huset ved OSL Gardermoen er en selvstendig terminal for gjester med et spesielt sikkerhetsbehov. Østlandske VVS utførte alt av rørarbeider på prosjektet.
Prosjektet besto av innvendig og utvendig sanitæranlegg, vannbårent varmeanlegg, komfortkjøling og fullsprinklet anlegg.

CHATEU NEUF